Loading...
Wie zijn wij 2018-09-16T23:03:17-03:00

Missie & Visie

Plus.sr has grown out of Foundation HE+HIV. An organization, which core goal, is to support HIV positive men. With the message Life doesn’t end with this terrible but treatable infection. Over the years Foundation HE+HIV has noticed that a lot of anxiety of gay men and more importantly the HIV positive men is the social stigma, taboo and ignorant behavior of the big parts of Surinamese society.

Maak kennis met de mensen achter Plus.SR

Marten Colom (1963)
Marten Colom (1963)Oprichter FHH
“Mijn naam is Marten Colom (1963) en ik ben de oprichter van Foundation He+Hiv. Sinds 2017 werken we onder de naam PLUS.SR. Het is mijn levensdoel om te vechten tegen stigmatisering en discriminatie van kwetsbare groepen in de samenleving, voornamelijk mensen die leven met HIV. Onze stichting richt zich dan ook op het begeleiden van mensen die leven met deze chronische ziekte. Men kan bij mij terecht voor counseling op het gebied van omgaan met HIV en medicatietrouw zijn. Veerkracht is een van mijn sterkste eigenschappen en daarom help ik anderen graag om, zo snel als mogelijk, weer op eigen benen te staan. Vraag een van onze medewerkers gerust om informatie, voor jezelf of voor een ander!”
Gilbert Tirion (1971)
Gilbert Tirion (1971)Heath Navigator
“Hallo ik ben Gilbert Tirion (1971) en ik ben als Health Navigator werkzaam bij Plus.sr. Na meer dan 20 jaar in Nederland te hebben gewoond, heb ik besloten mijn krachten te geven in Suriname. Mijn werk doe ik met veel plezier en liefde. Het begeleiden van MSM die leven met HIV is mijn passie. Mijn clienten weten dat ik altijd klaar sta voor ze. Mij kan je ieder moment van de dag bellen als je een problem hebt. Ik ben vooral eerlijk en hou van openheid. Ik ben een levensgenieter, en ik in het weekend ga ik lekker chillen. Een glaasje wijn met gezellige vrienden hoort er dan ook bij. En als het even kan geniet ik van een buitenlandse vakantie.”
Elaine Burleson (1990)
Elaine Burleson (1990)Project Assistent
“Hi ik ben Elaine Burleson (1990) en ik ben de Project Assistent bij FHH/Plus.sr. Het werken bij FHH/Plus.sr is echt een voldoening voor mij, omdat ik altijd met deze doelgroep van de stichting wilde werken. Als de vraag komt: ‘Wat is je droombaan’ geef ik steevast het antwoord: Die heb ik al. Ik ben de trotse moeder van twee kinderen, een meisje en een jongetje. Heel druk leven dus en voorlopig weinig tijd voor ontspanning. In mijn vrije tijd kijk ik graag naar de tv en kan ik me ook wel amuseren op Facebook. Ik hou verder van orde en netheid en dat is ook merkbaar in mijndagelijks leven en in mijn werk. Hulpvaardig ben ik ook en ik sta altijd klaar om een ander te helpen”

Imgracia Joemrati (1971)
Imgracia Joemrati (1971)Management Support Consultant
“Hoi ik ben Imgracia Joemrati (1971) en ik ben de Management Support Consultant bij FHH/Plus.sr. Mijn roepnaam is Imke, dus noem me gewoon Imke als je me ziet. Mijn werk vind ik echt heerlijk om te doen! En het is mijn doel en passie om samen met het FHH/Plus.sr team, de stichting naar grotere hoogtes te brengen. Van nature ben ik positief ingesteld en denk oplossingsgericht. Ik hou van mensen; ik ben een teamplayer, maar ik kan ook heel goed alleen en zelfstandig werken. Parttime webdesign ben ik ook. 4 prachtige dochters heb, waar ik heel trots op ben. Mijn vrije tijd besteed ik aan sporten en uitgaan. Ja, ik ben dol op dansen. Als het even kan ga ik voor een dagje buiten de stad of enkele dagen naar het binnenland”
Kavita Ramphal
Kavita Ramphal Coach
“Hallo ik ben Kavita Ramphal, Trainer en Coach van Sovacom Training & Consultancy (So= Sociale Va= Vaardigeheden Com= Communicatie). Ik ben van huis uit artiest, dansdocent die ook enorme passie heeft voor het trainen en coachen in de Persoonlijke Ontwikkeling en Spiritualiteit. Ik houd van motiveren, inspireren, versterken in woord en daad, vooral als men zelf verandering wenst te brengen in eigen leefsituatie. Met een tikkeltje lach en de vereiste zelfreflectie bring ik je in contact met eigen lichaam en innerlijke hulpbronnen om samen vastgestelde doelen stapvoets te bereiken. ”
Randy Nurse (1987)
Randy Nurse (1987)Health Navigator
“Mijn naam is Randy werkzaam als Health Navigator bij FHH/Plus.sr. Mijn sterke competenties zijn : Adviseren, Luisteren Samenvatten en Doorvragen, Zelfmanagement, Coachen, Motiveren, Analyseren. Als Health Navigator kan ik deze competenties goed gebruiken in het contact met de doelgroep en onze clienten. In mijn vrije tijd hou ik me bezig met Lezen, Tuinieren/Interieurzorg, Sporten (voetbal/gym) en Video games. Ik hou van communiceren en van een gezellige babbel”